ДИСЦИПЛИНА: СОЛФЕЂО
КАТЕГОРИЈА: ДРУГИ РАЗРЕД СМШ
р. бр. ПРЕЗИМЕ И ИМЕ ТАКМИЧАРА МЈЕСТО БОДОВИ 1. БОДОВИ 2. БОДОВИ 3. БОДОВИ 4. УКУПНО БОДОВА НАГРАДА
1 . ЂУРАШИНОВИЋ МАРИЈА БАЊА ЛУКА 98 98 98 98 98,00 ПРВА
2 . ШОБОТ ИВАНА БАЊА ЛУКА 98 97 99 98 98,00 ПРВА
3 . ЂЕКАНОВИЋ НИКОЛИНА БАЊА ЛУКА 95 95 96 94 95,00 ПРВА
4 . ЛИНЦЕР АНА БИЈЕЉИНА 90 89 91 90,00 ДРУГА
5 . ПАВИЧИЋ ЈАСМИНКА БАЊА ЛУКА 90 90 90 90 90,00 ДРУГА
6 . СИМЕУНОВИЋ ДЕЈАН БИЈЕЉИНА  –  –  –  – 0,00 ОДУСТАО
Жири:
1 . ВАНРЕДНИ ПРОФЕСОР МР САША ПАВЛОВИЋ – АКАДЕМИЈА УМЈЕТНОСТИ БАЊА ЛУКА
2 . МЕЛИСА БАШОВИЋ – МУЗИЧКА ШКОЛА БАЊА ЛУКА
3 . БИЉАНА ЈЕФИМИЋ – МУЗИЧКА ШКОЛА БИЈЕЉИНА
4 . КАТАРИНА ПОПОВИЋ – МУЗИЧКА ШКОЛА ИСТОЧНО САРАЈЕВО
Секретар жирија: Зорана Савић