Републичко такмичење

Почетна/

Пријава

Пријава

Поштовани музички ентузијасти,

Умјетничка школа „Владо Милошевић“ с поносом најављује 30. РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ МУЗИЧКИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. Ова изузетна манифестација одржаће се у периоду од 3. до 5. априла 2024. за хорове, оркестре, соло извођаче, клавирски дуо и флауте, док ће се 25. и 26. априла фокусирати на дувачке инструменте, солфеђо, хармонију и музичке облике и камерну музику.

Рок за пријаву у категорији хорова, оркестара, соло извођача, клавирског дуа и флауте је 18. марта 2024. године. За дисциплине дувачких инструмената, солфеђа, хармоније, музичких облика и камерну музику, пријаве су отворене до 10. априла 2024. године. Пријаве можете доставити поштом или онлајн.

Ово такмичење пружа изванредну прилику младим музичарима да демонстрирају своје изузетне таленте и страст према музици. Представља спој посвећености, виртуозности и умјетничког надахнућа.

Уз помоћ Министарства просвјете и културе РС, као и Републичког педагошког звода РС, домаћин овогодишњег Републичког такмичења је ЈУ Умјетничка школа „Владо Милошевић“ Бања Лука. С радошћу позивамо све заинтересоване да се придруже овом значајном догађају. Охрабрујемо вас да будете дио овог музичког такмичења, гдје ћете имати прилику да не само такмичарски искажете своје таленте већ и да се инспиришете и научите од других музичара.

Придружите нам се док славимо музичку изврсност и инспиришемо сљедећу генерацију музичких талената на 30. републичком такмичењу музичких школа Републике Српске.

Он лајн пријава

  • Max. file size: 128 MB.
  • ПРОГРАМ

  • За камерну музику, имена и презимена, као и инструмент такмичара дописати у напомену!!!