проф. рођена у Бањoj Луци  30. 6. 1981. године.

Основну музичку школу завршава у Бањој Луци, као ванредни ученик, у класи професора Волаха Ашера, а средњу (одјсек Музички сарадник – теоретичар и одсјек Музички извођач – клавириста) у класи професорице Бранке Кузмановић.

Дипломирала је 2005. године на Академији умјетности у Бањој Луци, на Одсјеку музичке умјетности, смјер за клавир, у класи професора Владимира Цвијића. У току школовања остварила је бројне наступе као солиста, у камерним саставима и као корепетитор.

На трећој години студија запошљава се  у Музичкој школи „Владо Милошевић“ као корепетитор и наставник клавира, а од 2005. године је стално запослена у истој школи као професор клавира гдје ради и данас.

Њени ученици остварују запажене резултате и освајају бројне награде на републичким и међународним пијанистичким такмичењима у дисциплинама клавир соло и клавир дуо, а  исти учествују и на значајнијим концертима школе и на другим културним манифестацијама у нашем граду.

Усавршавала се на многобројним мајсторким курсевима код еминентних клавирских педагога и пијаниста као што су Јуриј Кот, Хинко Хас, Александар Сердар, Наташа Вељковић, Мариа Немцова, Драгомир Братић, Јакша Златар…

Дужи низ година била је шеф је клавирског одсјека. Такође учествује у организацији Републичког такмичења и Међународног пијанистичког такмичења Бањалучки Бијенале гдје је неколико година била и умјетнички директор такмичења.

Учествовала је у изради наставног плана и програма за средње музичке школе за наставни предмет клавир за Републички педагошки завод Републике Српске.