Рођена у Бањој Луци 8.8.1984. године. Нижу музичку школу „Ватрослав Лисински“ је похађала и завршила у Београду, а средњу музичку школу је завршила у Бањој Луци у класи проф. Арсена Чаркића, гдје 2010. године завршава и студије и стиче диплому пијанисте у класи проф. Невене Поповић. У току школовања наступа и учествује на такмичeњима као солиста и у камерним саставима. Као студент, била је стипендиста Фондације „Петар Кочић“ као и Министарства просвјете и културе, а 2008. године и учесник пројекта „Путујемо у Европу“ за најуспјешније студенте Босне и Херцеговине.  На Филолошком факултету је 2014. године дипломирала италијански језик и књижевност и српски језик и књижевност.

Похађала је едукативне семинаре уважених пијаниста и музичких педагога, Арбо Валдме, Владимира Бочкарјова, Александра Сердара, Наташе Вељковић, Владимира Милошевића, Злате Малеш, Драгомира Братића и других.

У основној и средњој музичкој школи „Владо Милошевић“ је запослена од 2009. године. Њени ученици јавно наступају и освајају награде на регионалним и међународним такмичењима.

Три године је била запослена у ОВУ Прва балетска школа у Бањој Луци као балетски корепетитор.

Била је члан СПД „Јединство“, хора Свети Роман Мелод, а и даље је чланица Камерног хора „Бањалучанке“ са којим наступа и осваја вриједне награде на хорским такмичењима широм свијета.