дипломирани музички педагог, рођена је 22. фебруара 1986. године у Бањој Луци. У родном граду завршила је основну и средњу музичку школу „Владо Милошевић“ (општи и клавирски смјер). Добитник је Светосавске награде 2004. године као ученик генерације ове школе. Дипломирала је на музичком одсјеку Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци. Била је  стипендиста републичког Фонда др Милан Јелић, као један од најуспјешнијих студената у Републици Српској.  При крају је мастер студија на Академији умјетности Универзитета у Бањој Луци, смјер музичка теорија, са просјеком оцијена десет (10). Више пута је награђивана на републичким и савезним такмичењима младих пијаниста.

Од 2010. године запослена је у Музичкој школи „Владо Милошевић“ као професор клавира. Успјешност досадашњег педагошког рада потврђују њени ученици учешћем на концертима и музичким манифестацијама, те републичким и међународним такмичењима гдје најчешће освајају прве награде. Један од тих ученика добитник је Светосавске награде додијељене 2018. године за најбоље резултате постигнуте на такмичењима и концертним активностима у конкуренцији свих ученика клавирског одсјека основне школе.

Током школовања, а затим и кроз стручно усавршавање као професор, похађала је семинаре и курсеве код еминентних домаћих и иностраних професора.

У конкуренцији младих интерпретатора наступала је на дјечијем „Ђурђевданском фестивалу“ у Бањој Луци. На истом овом фестивалу неколико пута је учествовала као аутор композиција и освојила двије награде стручног жирија: 2012. године другу награду и 2014. године прву награду – „Grand Prix“. Добитник је награде за најслушанију пјесму фестивала „Шарени вокали“ у Сомбору за 2016. годину. Активно ради са пјевачким талентима припремајући их за такмичења и фестивале међу којима је најзначајнији „Славјански базар“ у Бјелорусији. Њене пјесме изводе млади извођачи који су остварили запажене резултате на познатим фестивалима и такмичењима у региону, као што су „Пинкове звездице“. Члан је „Асоцијације композитора-музичких стваралаца“ Босне и Херцеговине.

Више од 17 година била је активан члан Српског пјевачког друштва „Јединство“ с којим је наступала на међународним такмичењима и двије хорске олимпијаде: у Кини 2006. и  Аустрији 2008. године.

Као члан плесног клуба „Gemma“ награђивана је на такмичењима у латиноамеричким и стандардним плесовима и учествовала у плесним позоришним представама и другим манифестацијама.