Флауту је почела свирати у 14-ој години у класи проф. Славице Бобрек у МШ „Владо Милошевић“ гдје је и матурирала на одсјеку за музичког извођача флаутисту и музичког сарадника. На оба поменута одсјека је била проглашена за најбољег ученика у генерацији.

Након музичке школе дипломирала је на филозофском факултету у Бањалуци, на одсјеку за педагогију, а потом и на Академији умјетности у Бањалуци у класи мр Лауре Леваи – Аксин у чијој је класи двије године након дипломрања и магистрирала. Током додипломског студија била је проглашена за једног од 10 најуспјешнијих студената универзитета у Бањалуци.

Концертном дјелатношћу у професионалном смислу се бави од 2001. и то понајвише као камерни музичар, али и као солиста и оркестарски музичар. Међу многобројним камерним ансамблима чији је члан била издваја „Петите трио“ (флаута, виола, обоа), трио Classic (флаута, виолина, виола), камерни ансамбл „Belcanto“ (глас, флаута, клавир). Тренутно је члан квартета флаута „Флутете“ чији је идејни творац, оснивач и предсједник истоименог удружења грађана. Са наведеним ансамблом је од оснивања 2014. извела неколико десетина концерата у РС, Србији, Француској, Русији…, али и реализовала неколико веома запажених пројеката у области класичне флаутистичке музике од којих истиче манифестацију “Дани флауте”.

Солистичке наступе одржава у многим градовима РС-а, али и у иностранству од којих истиче концерте у Њу Јорку и Вошингтону 2003. и2004. у оквиру манифестације „Дани БиХ културе у

САД-у“.

 

Као солиста се појављује и испред оркестара: гудачког оркестра Академије умјетности из Бањалуке под диригентском палицом Даринке Матић – Маровић, гудачког оркестра музичке школе “Владо Милошевић” из Бањалуке под диригентском палицом Бранке Радошевић и Вање Топић те оркестра “Арион” чији је диригент Мухарем Инсанић. У наведеним и многим другим оркестрима свира на мјесту прве и друге флауте, али и као пиколиста.

Од маја 2006-те године сарађује са оркестром “Мостар симфониета” и диригентима Рут Вотермен и Најџелом Особрном са којима је наступала у Бањалуци и Сарајеву и још увијек изводи музику у позоришним представама Ulysses theatrа на Брионима.

Са ученицима константно постиже запажене резултате у концертној дјелатности и на такмичењима републичког и међународног нивоа. У музичкој школи «Владо Милошевић» је запослена од 2007.године и предаје флауту, камерну музику и читање с листа.