Republičko takmičenje

Početna/

Prijava

Prijava

Poštovani muzički entuzijasti,

Umjetnička škola „Vlado Milošević“ s ponosom najavljuje 30. REPUBLIČKO TAKMIČENJE MUZIČKIH ŠKOLA REPUBLIKE SRPSKE. Ova izuzetna manifestacija održaće se u periodu od 3. do 5. aprila 2024. za horove, orkestre, solo izvođače, klavirski duo i flaute, dok će se 25. i 26. aprila fokusirati na duvačke instrumente, solfeđo, harmoniju i muzičke oblike i kamernu muziku.

Rok za prijavu u kategoriji horova, orkestara, solo izvođača, klavirskog dua i flaute je 18. marta 2024. godine. Za discipline duvačkih instrumenata, solfeđa, harmonije, muzičkih oblika i kamernu muziku, prijave su otvorene do 10. aprila 2024. godine. Prijave možete dostaviti poštom ili onlajn.

Ovo takmičenje pruža izvanrednu priliku mladim muzičarima da demonstriraju svoje izuzetne talente i strast prema muzici. Predstavlja spoj posvećenosti, virtuoznosti i umjetničkog nadahnuća.

Uz pomoć Ministarstva prosvjete i kulture RS, kao i Republičkog pedagoškog zvoda RS, domaćin ovogodišnjeg Republičkog takmičenja je JU Umjetnička škola „Vlado Milošević“ Banja Luka. S radošću pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovom značajnom događaju. Ohrabrujemo vas da budete dio ovog muzičkog takmičenja, gdje ćete imati priliku da ne samo takmičarski iskažete svoje talente već i da se inspirišete i naučite od drugih muzičara.

Pridružite nam se dok slavimo muzičku izvrsnost i inspirišemo sljedeću generaciju muzičkih talenata na 30. republičkom takmičenju muzičkih škola Republike Srpske.

On lajn prijava

  • Max. file size: 512 MB.
  • PROGRAM

  • Za kamernu muziku, imena i prezimena, kao i instrument takmičara dopisati u napomenu!!!